Het team

Het team van V2H Solutions bestaat uit professionele, vakbekwame, betrokken medewerkers

Het team

Het team van V2H Solutions bestaat uit professionele, vakbekwame, betrokken medewerkers. Wij hechten veel belang aan het bijhouden van onze kennis om ook in de snel veranderende wereld van ICT altijd op de juiste manier aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Om dit te waarborgen volgen wij regelmatig trainingen, cursussen en diverse seminars.

Naast onze eigen medewerkers beschikken wij over de juiste contacten binnen de ICT branche om ook bij detachering uw opdracht door de beste mensen te laten uitvoeren.

Tevens is het mogelijk om voor zowel korte als langere periodes één van de top 5 CommVault specialisten van Nederland via V2H Solutions bij u in te zetten. Hiermee haalt u gegarandeerd een specialist in huis die door zijn jarenlange ervaring en kennis geen enkele CommVault uitdaging uit de weg gaat!

Marcel van de Hoef
Directeur Verkoop

Michael Houtveen
Operationeel Directeur

Martin Verhaar
Technisch Directeur

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze Diensten

ICT Beheer

Zit u in de knel met uw ICT? U kunt uw ICT uitbesteden aan V2H Solutions. Wij ontnemen u deze zorg.

Lees meer

Detachering

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel? V2H Solutions is actief als detacheerder binnen de ICT markt.

Lees meer

Web Design

Wilt u een website maken maar weet niet goed hoe? V2H Solutions heeft de juiste expertise in huis om samen met u te komen tot het gewenste resultaat.

Lees meer

Cloud werkplek

Een cloud werkplek geeft u de flexibiliteit om waar en wanneer u wilt beschikking te hebben over uw persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en programma’s.

Lees meer

CERTIFICERINGEN