ICT Beheer

Komt u in de knel met uw ICT zorgen? U kunt uw ICT uitbesteden aan V2H Solutions

ICT Beheer

Zit u in de knel met uw ICT? Deze kunt u uitbesteden aan V2H Solutions. Wij nemen het beheer van uw ICT omgeving over en zorgen ervoor dat deze optimaal functioneert. Wij zullen regulier onderhoud uitvoeren zodat alle servers en clients zijn voorzien van de laatste updates en patches. In samenspraak zal worden bekeken of de huidige omgeving voldoet of dat upgrades op nodig zijn.

Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen in ICT-gerelateerde problemen. Wij bieden bijvoorbeeld ook ondersteuning aan uw medewerkers. Lopen zij tegen een ICT-gerelateerd probleem aan, dan kunnen zij ons telefonisch benaderen voor ondersteuning. Indien nodig zullen wij op locatie werkzaamheden verrichten en ondersteuning bieden.

Optioneel:
Naast ondersteuning op kantoor bieden wij dit ook aan voor thuiswerkplekken. Hiermee ontvangt u een totaalpakket aan ondersteuning. Wij raden u dit pakket aan wanneer uw medewerkers veel thuis werken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.


Ik wil contact opnemen

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze Diensten

ICT Beheer

Zit u in de knel met uw ICT? U kunt uw ICT uitbesteden aan V2H Solutions. Wij ontnemen u deze zorg.

Lees meer

Detachering

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel? V2H Solutions is actief als detacheerder binnen de ICT markt.

Lees meer

Web Design

Wilt u een website maken maar weet niet goed hoe? V2H Solutions heeft de juiste expertise in huis om samen met u te komen tot het gewenste resultaat.

Lees meer

Cloud werkplek

Een cloud werkplek geeft u de flexibiliteit om waar en wanneer u wilt beschikking te hebben over uw persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en programma’s.

Lees meer

CERTIFICERINGEN